Денис Суарес, който бе привлечен под наем от Барселона, все

...
Денис Суарес, който бе привлечен под наем от Барселона, все
Коментари Харесай

Денис Суарес още не бил готов да играе цял мач за Арсенал

Денис Суарес, който бе притеглен чартърен от Барселона, към момента не е подготвен да играе цялостни 90 минути за Арсенал, макар че испанецът дойде на " Емиратс " преди към четири седмици. Такова е мнението на мениджъра на " топчиите " Унай Емери.

" Той работи всекидневно, усъвършенства положението си и ни опознава. Моята философия е, че за всяка акомодация е нужно време. Постепенно, лека-полека, неговата убеденост ще се усилва, той ще опознава своите съотборници по време на тренировките, след което ще стартира да играе. За него всички минути, в които може да ни помогне, са значими. Утре е още една опция. Не мисля, че е ОК да играе 90 минути, тъй като има потребност от темп. Единият вид е да стартира, а другият е да остане на скамейката за началото и по-късно да ни помогне ", съобщи Емери.

Запитан какво ще се случи през май, когато срокът на наема на Денис Суарес изтече, Емери отговори: " За мен този миг е прекомерно надалеч. Всеки мач, всяка седмица може да промени доста неща във футбола. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР