Денис Ричардс и Чарли Шийн запазиха добрия тон след края

...
Денис Ричардс и Чарли Шийн запазиха добрия тон след края
Коментари Харесай

Съжалява ли Денис Ричардс за брака си с Чарли Шийн

Денис Ричардс и Чарли Шийн резервираха положителния звук след края на връзката си. Връзка, която с изключение на доста земетресения, им донесе обич и две дъщери. Днес, Ричардс взема решение да се върне в спомените си и да разсъждава върху развода с някогашния си брачен партньор.
 Чарли Шийн, Денис Ричардс и по какъв начин се схващат двамата
Как се схваща Чарли Шийн с някогашната си

След всички проблеми и развода

Двамата се разделят през 2006 година, когато е бременна в шестия месец с втората им щерка.

" Казах си: " Бих ли желала дъщерите ми да се омъжат за този мъж? ", ​​открито приказва тя пред водещата Каролайн Станбъри по време на подкаста Divorced Not Dead.

Шийн от дълго време се бори със злоупотребата с субстанции и е обект на няколко обвинявания в полово принуждение.

" Не го наскърбявам, само че е правилно ", прецизира тя, написа Bang Showbiz.

Въпреки това актрисата е безапелационна, че не съжалява за брака си с Чарли, " тъй като в действителност имам вяра, че той и аз бяхме събрани, с цел да имаме тези деца ".

Двамата са родители на девойките - Сами, на 18 години и Лола, на 17 години.

Денис е запазила законното настойничество над децата им, само че също по този начин желае те да имат връзка с татко си: " В моментите, когато той беше в добра кондиция, желаех девойките да опознаят татко си поради това което е, а не поради това, с което се бори. Исках самите те да опознаят татко си, а не от това, което може да прочетат за него ".

През юни една от дъщерите им Сами разгласи, че има профил в OnlyFans. Платформа, която е известна с това, че по-голямата част от наличието ѝ е за възрастни, въпреки това да не е единствената ѝ устременост.
 Денис Ричардс, OnlyFans, Сами Шийн и какво я е предиздвикало да се причисли към платформата
Какво мисли Сами Шийн за профила на майка си в OnlyFans

Денис Ричардс споделя какво я е предиздвикало да си направи профил в уеб страницата

Първоначално Чарли подлага на критика щерка си, само че след това промени решението си и се разгласи в нейна поддръжка. И признава, че Денис е " осветила разнообразни значими моменти, които в бързината е пренебрегвал и отхвърлял ". " Сега повече от всеки път е значимо Сами да има обединени родители, на които да разчита, до момента в който се впуска в това ново премеждие. От този миг нататък тя ще го има в обилие. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР