Денилната деменция или болестта на Алцхаймер е трагедия за възрастен

...
Денилната деменция или болестта на Алцхаймер е трагедия за възрастен
Коментари Харесай

Страда ли Джо Байдън от Алцхаймер и защо свитата му го пази далеч от любопитни очи?

Денилната деменция или заболяването на Алцхаймер е покруса за възрастен човек, неговото семейство и околните му. А в случай че президентът страда от нея, това е злополука за нашия народ. Има ли президентът Байдън заболяване, което поврежда умствените му качества? Този въпрос задава Мик Рич в коментара си за The American Thinker.

Дългогодишен персонален доктор на президент Байдън, а в този момент доктор на Белия дом, доктор Кевин О`Конър не е провеждал никакви проби за когнитивно увреждане - или е избрал да не ги разгласява. Свитата на президента Байдън по всевъзможен вероятен метод го защищава от любопитни очи, а медиите го защищават от сериозно публично внимание.

Тъй като пресата по никакъв метод не изследва умствените качества на президента, ще създадем това - сравнявайки държанието му с брошурата на Центъра за надзор и профилактика на заболяваемостта „ Десет признака на заболяването на Алцхаймер “.

Загуба наизуст, която нарушава ежедневния живот - до степен да се постанова да записвате всяка своя стъпка. Австралийският ефирен канал, отразяващ конференцията на президента Байдън за следствията от урагана „ Айда “, акцентира, че той постоянно чете от лист хартия и непрекъснато се съветва с него. За разлика от американските, австралийските медии не крият държанието на Байдън от феновете.

Трудности при планирането и решаването на проблеми. Крахът в Афганистан.

Трудности при осъществяване на познати задания. В публикация от 21 март 2021 година Shore News отбелязва, че президентът Байдън се е заблудил по пътя си към борда на Еърфорс 1, след което назад към вертолета е бил заведен от вицепрезидента Камала Харис и неговите помощници.

Объркване във времето или с мястото. Според „ Индипендънт Сентинел “ на 29 февруари 2020 година номинираният Байдън е споделил на събитие в Южна Каролина: „ Точно тук, в Северна Южна Каролина “. По-късно той обърка предишното и бъдещето, като съобщи, че с неспокойствие чака назначението на първия афро-американски сенатор.

Трудности при разбирането на образни облици и пространствени връзки. Няма доказателства за промени.

Трудности при говорене или писане. На 25 март 2021 година заглавието на английския вестник „ Сън “ гласеше: „ Байдън изцяло не помни защо приказва и несвързано мърмореше пред камерата на мъчителна конференция “. Статията отбелязва, че в края Байдън декларирал, че дава отговор на последния въпрос, само че по-късно спря в средата на изречението. У нашите съдружници, несъмнено, породиха въпроси по отношение на положението му.

Неспособност за намиране на познати неща и да се възвърне последователността на събитията. На протест навън на 29 април 2021 година в Дулут, Джорджия, президентът Байдън приключи речта си, като сподели: „ Не мога да намеря маската. Това е неприятен шанс “. След което той откри маската в джоба си. Това поражда въпроса: какво е предизвикало този " неприятен шанс "?

Избледняване на способността за размишление и неправилна преценка. Старият Джо Байдън беше определен за президент, тъй като се разбираше с съвсем всички. Въпреки това след няколко месеца от неговото президентство, той внезапно унизи френския президент Еманюел Макрон и цяла Франция, обявявайки обществено, че Америка и Англия ще дават на Австралия нуклеарни подводници, като по този метод подкопа нашия френски съдружник.

Отказ от работа и отдръпване от обществени действия. Президентът Байдън прекарва съвсем всеки уикенд самичък с първата дама. Дори MSNBC призна, че президентът Байдън седи настрана на фотография от конферентната зала в крайградската резиденция на Кемп Дейвид по време на афганистанската рецесия.

Промени в настроението и личността. Заглавие на английския вестник „ Индипендънт “: „ Байдън беше изправен пред рецензия за укор на кореспондент на Си Ен Ен:„ Вие нищо не разбирате “. Джо беше не запомнил, че това не е персонален въпрос, а бизнес връзки.

Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите поучават: " Ако се появи един или повече от десетте предупредителни знака, целесъобразно е да посетите Вашия доктор, с цел да установите повода. " Президентът Байдън демонстрира най-малко девет от 10 признаци на заболяването на Алцхаймер , което не може да не буди безпокойствие. Четейки публикации за държанието на Байдън и гледайки видеоклипове с негово присъединяване, разбирате, че той даже не управлява себе си, камо ли федералното държавно управление.

Ако президентът Байдън не е в положение да извърши своя мандат и отговорности, за какво Конгресът не подхваща дейности и не го отстранява в сходство с 25 -та корекция към Конституцията? Може би тъй като демократичните водачи в Камарата и Сената просто се нуждаят от слаб президент, който да прокарва законите им? Освен това, при Байдън, за тях е по-лесно да управляват федералното държавно управление. А републиканските водачи в Камарата на представителите и Сената чакат, че незабавно щом поемат контрола и над двете камари, те ще имат късмет да одобрят идващия вицепрезидент. В същото време нашите противници по света употребяват нашия слаб президент, както си желаят, изграждайки бъдещето си без Съединени американски щати.

Америка с отслабен водач ми припомня инструктаж преди скок с парашут. Ако откриете нередовност, първата стъпка е да определите нейната съвестност. Ако съществува опция за строшаване на един или и на двата крайници, пробвайте се да кацнете както и да е. Защото в случай че аварийният парашут не сработи - край. Може и да не преживеем президентът Харис, ръководителят на Камарата на представителите Нанси Пелоси и ръководителят на Сената Чък Шумър отпред на страната. Нека изчакаме до междинните избори през ноември 2022 г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР