Ден след протеста в Благоевград срещу затварянето на фитнес залите

...
Ден след протеста в Благоевград срещу затварянето на фитнес залите
Коментари Харесай

Фитнеси и молове в Благоевград отварят, но с известни ограничения

Ден след митинга в Благоевград против затварянето на фитнес залите и моловете заповедта на Регионалната здравна ревизия беше отчасти анулирана и от през днешния ден обектите още веднъж работят, само че с известни ограничавания.

Въпреки че по време на митинга през вчерашния ден и последвалите договаряния с регионалния шеф на Благоевград Бисер Михайлов, беше реализиран компромис да се изчака до идния вторник и след преценка на обстановката вероятно възбраните да отпаднат.

Фитнес залите и моловете на процедура останаха затворени единствено за един ден.

Как се трансформира режимът им на работа?

„ Възстановяване активността на фитнесите при 50% претовареност на залите, съблюдаване на отстоянията работно време до 21 часа. По отношение на моловете още веднъж понижено работно време до 20 часа. Придружители на малолетни и малолетни лица, които да посещават моловете, е наложително изискване и още веднъж съблюдаване на противоепидемичните ограничения “, разяснява Бисер Михайлов.

Областният шеф на Благоевград аргументира решението за отварянето на фитнесите и моловете по този начин:

„ Постигнахме взаимни отстъпки и от двете страни, с цел да не стопираме опцията на хората да спортуват и надлежно и да не затваряме бизнеса, взехме това решение да работят “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР