Ден след оставката на техническия директор на Ботев Денис Колев,

...
Ден след оставката на техническия директор на Ботев Денис Колев,
Коментари Харесай

Интересно! Местят мачовете на Ботев II извън Пловдив?

Ден след оставката на техническия шеф на Ботев Денис Колев, дублиращият отбор на " жълто-черните " е на път да напусне Пловдив.

Треньорът на представителния отбор на Ботев Азрудин Валентич е изискал вторият отбор да не играе мачовете на формалния терен въз основата в Коматево. Обяснението е, че тревното покритие е подложено на огромно натоварване и няма да е в добра кондиция за мачовете о т Първа лига.

Припомняме, че преди седмица Валентич се оплака след загубата от Етър за купата, че теренът на " Ивайло " не е бил полят преди мача.

Бърза инспекция на стадионите в Пловдив и към него демонстрират, че под тепетата може да се играят мачове от Втора лига на два стадиона - на " Лаута " и на " Марица ". Проблем обаче е, че тревното покритие в Кършияка бе заменено през лятото и от Марица надали ще се съгласят да унищожат инвестицията си поради настояването на Валентич. Най-близките разновидности за мачове са Пазарджик, и, в случай че има бърза реакция от лицензионната комисия на БФС, Хисаря или Брацигово.

През последните няколко дни в Ботев се вижда напрежение по оста треньорски щаб на мъжете-ръководно тяло-щаб на дублиращия тим. Изпълнителният шеф на Ботев Даниел Серехидо подаде оставка, изразявайки по този метод несъгласието си с визията, която постанова Азрудин Валентич в първия състав, а точно - неналичието на поредност в налагането на личните юноши на клуба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР