Ден след като е изправен пред съда за трети път,

...
Ден след като е изправен пред съда за трети път,
Коментари Харесай

Тръмп поиска Върховният съд да се намеси в съдебните му битки

Ден откакто е изправен пред съда за трети път, Доналд Тръмп се оплака от времето и разноските за многото му правосъдни борби и прикани Върховния съд да " се намеси “, заяви CNN .

" Моят политически конкурент ме удари с проливен дъжд от слаби правосъдни каузи, които изискват големи количества време и средства “, оплака се Тръмп в Truth Social. " Ресурсите, които са отишли ​​в реклами и политически изяви, в този момент ще би трябвало да се изразходват за битка с тези радикални леви бандити в голям брой съдилища в цялата страна. Водя във всички анкети, в това число против " Кривият Джо " (Джо Байдън), само че това не е равнопоставено. Това е операция в изборния развой и Върховният съд би трябвало да се намеси. "

Тръмп пледира " почтен " по четири наказателни обвинявания, свързани с разследването на специфичния прокурор Джак Смит за опити за отмяна на президентските избори през 2020 г. 

След чуването Тръмп разкритикува последните обвинявания и разказа обвинителния акт като " гонене на политически конкурент “.

" Това е гонене на политически конкурент. Това в никакъв случай не е трябвало да се случва в Америка “, съобщи Тръмп, преди да се качи на персоналния си аероплан назад за Ню Джърси. " Това е преследването на индивида, който води с доста, доста обилни цифри в републиканските първоначални избори и води с доста Байдън. Така че, в случай че не можете да го успехите, вие го преследвате. Не можем да позволим това да се случи в Америка. "  

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР