Ден след големия християнски празник Успение Богородично, на който православни

...
Ден след големия християнски празник Успение Богородично, на който православни
Коментари Харесай

Щастлив участик от Мездра спечели джакпота от играта Тото 2 - 6/49 на стойност 3 592 445 лева!

Ден след огромния християнски празник Успение Богородично, на който православни и католици почитат Пресветата Дева Мария, настойничка на майчинството, брака и фамилното огнище, участник от град Мездра съумя да познае всички 6 печеливши цифри от играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ и завоюва насъбрания джакпот в размер на близо 3,6 милиона лв. ! Така той автоматизирано се трансформира в 111-ия тото милионер от историята на Българския състезателен тотализатор, като ще се подреди в този прочут лист единствено два месеца след спечелването на предходния, 110-и подред джакпот - през месец юни тази година.
Поредната милионна облага се осъществя след стартирането на годна разписка на стойност 12,80 лева Гражданинът на Мездра е към този момент шести подред тото милионер единствено от началото на тази година до момента, а фантазиите му ще станат действителност, с помощта на игрите от Спорт Тото. Още забавни детайлности към облагата на 111-ия тото милионер се надяваме да разберем напълно скоро и да ги споделим с вас.

И още две радостни вести. Отново през днешния ден, само че в играта „ Тото 2 – 5 от 35 “ бе извоювана сума в размер на 14 146 лева от участник от Стара Загора. Друг благополучен участник, само че от София, завоюва довечера лек автомобил

Ягуар Е-PACE , изтеглен на инцидентен принцип посредством чоп от всички, създали
залог за играта " Тото 2 - 6 от 49 " за тираж № 66.

Фактите са повече от ясни – участвайте постоянно с непрекъснати
залози в игрите на Спорт Тото, с цел да имате и вие късмет да спечелите огромни суми или други награди. Благодарение на вашите постоянни участия, печели и българския спорт!



Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове и в партньорски обекти, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн на интернет страницата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР