Ден преди изборите за президент на Футболния съюз на Сърбия

...
Ден преди изборите за президент на Футболния съюз на Сърбия
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед се отказа да е шеф на сръбския футбол

Ден преди изборите за президент на Футболния съюз на Сърбия (ФСС) някогашният футболист на ЦСКА (Москва), Манчестър Юнайтед и Интер Неманя Видич се отдръпна от конкуренцията, оповестиха медиите в западната ни съседка.

При това състояние единствен кандидат за поста президент на футбола в страната остава легендата на Цървена звезда Драган Джаич, което значи и сигурното му избиране.

По-късно през днешния ден Видич излезе с публично удостоверение в обществените мрежи, с което се обърна към цялата футболна общност в страната.

" Много неща би трябвало и могат да бъдат усъвършенствани. Идеята ми беше и си остава да събера екип от топ експерти, които могат да се оправят с тези провокации по-добре от може би всеки в Европа. За страдание, на всяка крачка от пътя към това да стана президент на ФСС ми беше ясно, че няма да ни бъде даден този късмет. С актуалното ви известявам, че отдръпвам кандидатурата си за президент ", декларира Видич.

В екипа му бяха някогашният треньор на Левски и в един интервал народен селекционер на Сърбия Славолюб Муслин, както и игралият за Славия бранител Раде Тодорович.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР