Ден преди да започнат да пристигат официалните делегации за Българското

...
Ден преди да започнат да пристигат официалните делегации за Българското
Коментари Харесай

Пуснаха нова пътна връзка от бул.Брюксел до летището

Ден преди да стартират да идват формалните делегации за Българското европредседателство, скоростна пътна права към този момент свързва бул. " Брюксел " с Летище " София ". Пътят е различен на остарелия и обезпечава непосредствено напредване до двата терминала - с естакада и без светофари. Очакванията са тапите в региона да се стопят.

Един план, отлаган близо 14 години, най-сетне беше осъществен. Естакадата, дълга малко над километър, свързва непосредствено бул. " Брюксел " и Терминал 2 на летище " София ". Така се заобикалят кръстовищата и светофарите по остарелия път и времето за прекосяване се съкратява да под минута, изчислявахме ги през днешния ден - 57 секунди.

Паралелно с естакадата има и две директни прави и за Терминал 1 - източна и западна. 14 милиона коства този път, който беше издигнат за към година и няколко месеца и по него сигурно ще се придвижват делегациите за Българското европредседателство.

Големите очаквания са да се стопят и тапите в този сектор, както и да паднат нездравословните излъчвания, отделяни от колите.
Ивайло Московски, министър на превоза, осведомителните технологии и известията: Една такава директна директна връзка - пътна, дружно с връзката, която успяхме да създадем със Столичното метро сигурно значително облекчава пътникопотока, значително облекчава жителите и пътуващите към летището.Йорданка Фандъкова, кмет на София: Тази директна връзка от центъра на София към летището икономисва на квартал " Дружба " и на бизнес зоната, която се развива изключително интензивно в последните години тук, икономисва доста тежко придвижване, видяхме го на идване защо става дума, икономисва, несъмнено, и спомагателни излъчвания.
И въпреки всичко през днешния ден доста водачи се объркаха от новия път. Не са задоволително табелите, които указват кой път за кой терминал води, а и горе, при самия терминал, има много конфликтно кръстовище, със знаци, само че рисково за неопитни водачи.

От на следващия ден стартират да идват формалните делегации за Европредседателството. Центърът на София към Народния спектакъл е с много ограничавания. За времето на прекосяване на кортежите ще бъде спирано и придвижването по Цариградско шосе и на бул. " Брюксел ".
 Пуснаха за придвижване пътната връзка от бул. Пуснаха за придвижване пътната връзка от бул. "Брюксел " до летище София
Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова откриха тази заран...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР