Ден на Победата и Ден на Европа … не ми

...
Ден на Победата и Ден на Европа … не ми
Коментари Харесай

Оставката на един министър няма да нищо да промени, но ще покаже отговорност на държавата

Ден на Победата и Ден на Европа … не ми е празнично, по никакъв начин.

Един български татко изповяда обществено нечовешката си тъга, че синът му и неговата другарка доста се обичали и щели да се женят. Но те не дочакаха сватбени камбани … ще ги изпратят с погребални камбани.

Защото един злощастник ги умъртви. И неговото семейство се затрѝ, въпреки да няма съпоставяне с нещастието на околните на почтените жертви.

Отдавна в България приказваме и пишем за „ войната по пътищата “ … и какво от това?! Приема се в реда на нещата пазаруването на шофьорски книжки; някои родители са трансформирали в символ за авторитет на другия ден след пълнолетието на децата им да им подарят коли - важѝ и за богаташите и за тези, с лимитирани благоприятни условия. Ритуал е. Задължителен. И ги предизвикват да се пуснат по улици и пътища на часа.

Не е никакъв проблем за фирмите, пияни да поемат кормилото. Дрогираните?! За мен това е един ужасяващ и чужд свят. Младежи ми се смеят снизходително - на кой свят живееш, всички се друсат. Боже благи!

Една оставка на вътрешен министър след серията от убийства на жители, няма автоматизирано нищо да променѝ. Но ще покаже, че Властта осъзнава отговорността си за протичащото се в страната.

Толкова е безнадеждно …
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР