Ден на единението – тези зодии печелят от нищото. Това

...
Ден на единението – тези зодии печелят от нищото. Това
Коментари Харесай

Ден на единението – тези зодии печелят от нищото

Ден на единението – тези зодии печелят от нищото. Това вещае хороскопът за днешния празничен ден. Какво още предсказват звездите за вас, вижте:
Хороскоп за вторник 6 септември 2022Овен
Днес Вашия обичан човек ще срещне остарели познати или тези, с които от дълго време е желал да поддържа връзка. На вълната на залелите го страсти, той може да не му стигнат време и сили, пълноценно да пообщува с Вас. Опитайте се да се поставите на неговото място, и да си визиите какво усеща. И да му простите.
Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.
Близнаци
Денят ще премине чудесно, в случай че не се скъпите на похвали и не икономисвате окуражителните думи. Да, през днешния ден хората, които Ви заобикалят, ще повдигат настроението си „ за Ваша сметка ”, само че това не е толкоз неприятно, като се има поради, че Вашето жизнелюбие и оптимизъм с рента ще стигнат за всички. Не се опасявайте от смели планове! Не се бойте от неуспехи! В най-лошия случай може да попаднете в смешно състояние, само че това по никакъв метод няма да се отрази на Вашата известност и на отношението на обкръжаващите към Вас. Възможни са удачни съвпадане, в резултат на които ще имате опция да оправите връзките си с доста безценен за Вас човек.
Рак
Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най- уютното място във Вселената? Това е разбираемо изключително в този момент, когато Вашият разсъдък е зает с най-разнообразни хрумвания и мечти. Вярвате или не, само че има прийом да бъде взето под надзор Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви креативна сила. Просто би трябвало да сте подготвени да я насочите в нужната посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат през днешния ден, може да накара обкръжаващите да трансформират мнението си, и в последна сметка да си отворят очите.
Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекавате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.
Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.
Везни
Никакви сили през днешния ден няма да са в положение през днешния ден да Ви измъкнат от къщи. А и да успее някой щастливец, по-късно единствено ще съжалява. Затова в случай че толкоз желаете през днешния ден да се срещнете със своя обичан човек, най-добре ще бъде, да го поканите в къщи. В края на крайщата белким в действителност не е все едно, къде ще пиете кафе и ще си говорите?…
Скорпион
Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.
Стрелец
През днешния ден ще бъде мъчно да проявявате свободно възприятията си, както и да развивате естествените си креативен дадености. Ваша съществена задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на към този момент направена поръчка. Звездите настояват че победа ( или различен позитивен резултат) е допустима, само че за задачата ще би трябвало да се преодоляват трудности. Полученият резултат може да се окаже очевидно по-нисък от упованията. За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на основното, като незабавно вярно организирайте интересуващите Ви планове.
Козирог
Много удобен ден за другарство. Днес с обкръжаващите може да говорите безусловно за всичко, което Ви мине през главата – ще Ви схванат вярно. Личният Ви живот се трансформира към по-добро. Ако сте самотни, ще имате опция за забавни запознанства. Денят е доста подобаващ за посещаване на всемирски мероприятия.Ако си останете вкъщи, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с благополучен край ще оказват помощ за основаване на положително въодушевление. Звездите са на Ваша страна.
Водолей
Учете се от непознатите неточности, като освен това се стремите да не допускате свои лични. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, в случай че бъдете съществени, настойчиви, и в действителност мъдри. Бъдете подготвени да простите на своите врагове, а също и на другари, отказали Ви помощ във значим миг. Когато действате независимо, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде обвързван със възникване на ново възприятие – мощно, спорно, трудно, и по едно и също време с това – без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на релативно успокоение.
Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша…
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР