Демократична България внесе в ЦИК двойно повече от необходимите им

...
Демократична България внесе в ЦИК двойно повече от необходимите им
Коментари Харесай

Демократична България: Нашата цел е привличането и сплотяването на всички демократично мислещи българи

Демократична България внесе в ЦИК двойно повече от нужните им подписи, с цел да се записват за идните избори за Европейски парламент на 26 май. Слоганът, който са избрали за акцията е: България може доста повече в мощна Европа. От обединяването осведомят, че им лишило единствено няколко дни да съберат, обработят и приготвят подписите за предаване, оповестиха от пресцентъра на обединението.

Демократична България съществува на политическата сцена по-малко от година, само че към този момент съумя да се наложи твърдо като четвърта политическа мощ в страната и продължава да усилва своята поддръжка измежду гласоподавателите, сочат последните социологически проучвания. От обединяването, още при своето основаване, ясно обявиха, че единствено куражът и единството на демократичната общественост могат да пречупят застоя, представян като „ непоклатимост “, и да отстранен бариерите пред разгръщането на капацитета на нацията.

Преди дни от Демократична България оповестиха челото на тяхната листа за идните избори. Под номер едно е Радан Кънев (ДСБ), номер две е дипломатът Стефан Тафров (Да, България!) и номер три е Албена Симеонова (Зелените). И тримата са членове на Управленската опция на обединяването от самото му основаване.

От Демократична България са си сложили като съществена цел, за идните избори през май, привличането и сплотяването на всички демократично мислещи български жители, които имат вяра и виждат България измежду европейските страни, обединили своите старания, запаси и фантазии в построяването на мощен Европейски съюз.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР