„Демократична България” стана първата политическа формация, която влезе в метавселената.Но

...
„Демократична България” стана първата политическа формация, която влезе в метавселената.Но
Коментари Харесай

„Демократична България” в Пловдив си създаде метавселена, в нея тържествува една истина – тяхната

„ Демократична България” стана първата политическа групировка, която влезе в метавселената.Но не в онази, за която целият свят приказва, а лична микрометавселена, в която те могат да бъдат каквито си желаят, само че всички други не са добре пристигнали, в случай че не споделят тяхното мнение.

Независимо дали става въпрос за жители, предприемачи, министри, публицисти или други – никой няма право да им споделя кое е вярно, законно и оправдано. В метавселената на Демократична България тържествува единствено една истина – тяхната.

Понякога обаче единният, повсеместен и потапящ виртуален свят на дясното обединяване в Пловдив се сблъска челно със скучния физически свят. Сблъсъкът този път стана поради едни ПУП-ове във физическия свят – кой може да строи, кой не може, по какъв начин се трансформират те и какво е то Общ устройствен план и екологична оценка.

Отново във физическия свят излязоха стотици строители пред регионална администрация, а камиони блокираха града. Дойде и персонално районният министър Гроздан Караджов, с цел да внесе изясненост, защото две писма се развяваха от двете страни на проблема – едното от Общината, другото от Демократична България. И двете с подписи на управлението на Министерство на регионалното развитие.

След брифинга с регионалния шеф Йордан Иванов от Демократична България, министър Караджов излезе пред протестиращите и съобщи:

„ Извиняваме се, че ви сътворяваме паники. Не би трябвало да случват сходни неща, само че когато се случват - хората се събират, сядат на една маса и приказват какви са проблемите. Ние не можем да тълкуваме Закон за устройство на територията. С едно писмо министърът не може да забрани на една община да действа своите ПУП-ове. Никога не сме имали сходни планове. Имахме едно питане, а по-късно и друго, което разясняваме процедурата. Законът ще се съблюдава, извинявайте за недоразумението”, бяха точните думи на министър Караджов в Пловдив.

Само че преведено от физическия свят към метавселената на ДБ-то, думите му добиха различен тип:

“Mинистър Караджов пристигна в Пловдив и какво реализира? Каза едно на практика непроменящо нищо по повод процедурите за ПУП-овете, които регионалният шеф върна за разискване в Общинския съвет и за идните нови решения на всяка сесия. Не анулира писмения си отговор на общинските съветници от „ Демократична България “, от който излиза наяве, че заради върната екооценка допускането на ПУП-овете не дава отговор на условията на закона. Успокои строителите, които не схванаха, че нищо от визитата му и изказването му не се трансформира. Остави Пловдив в същата обстановка, отпреди визитата му”, написа страницата на Meta( Фейсбук) „ Демократична България”.

С други думи групировката в Пловдив споделя през мета-та на Зукърбърг какво е желал да каже министър Караджов и това не е нещото, което е споделил и повторил, а даже и потретил.

Отдолу има един-единствен коментар на различен от създателите на метавселенатана Демократична България – дентистът и общински консултант доктор Веселка Христамян, която прави метатрактовка на казаното от министъра.

„ Министър Караджов изяснява хипотезата на основаване на нови ПУП-ове. Дали не е схванал, че се пита не за създаване на нови, а за смяна на към този момент съществуващи такива и при тях се постанова да се съблюдава екологичната оценка на идния Общ устройствен план? И Общ.съвет няма материална компетентност”.

Иначе казано с изключение на, че от Демократична България споделят, че министър Караджов не споделя, това което споделя, те се съмняват, че той е чул и това, което е чул.

Метавселените, които се създават, разрешават изключителни благоприятни условия, оттатък и най-смелите ни показа.

Нещо повече, те ще пазят наши копия към избрани моменти и можем на мига да се върнем към тях. Т.е. в случай че сме напълнели в метавселената, може с едно тракване да си върнем бекъпа отпреди 3 месеца.

Така и ДБ-то стартираха бекъпа на министър Караджов в деня, в който той изпрати първото писмо до тях. За тях той е същинският министър Караджов, който пояснява закона, вторият – е неточност, която би трябвало да бъде изтрита от метавселената на Демократична България. Утре, когато се прегласуват ПУП-овете пък ще бъде показано писмото на министър Караджов от „ Версия 1.0”, тъй като единствено той споделя безспорната истина – тази на Демократична България в Пловдив.

Всичко по проблема в линковте:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР