Демократична България наблюдава с тревога посещенията в Русия на президента

...
Демократична България наблюдава с тревога посещенията в Русия на президента
Коментари Харесай

Демократична България усеща енергийния страх на Борисов

" Демократична България " следи с паника визитите в Русия на президента Радев и изключително това на премиера Борисов . Резултатите от тях удостоверяват техни подозрения за взаимозависимост и скрити задължения, поемани от няколко държавни управления обратно. " Не виждаме и действителни очаквания за скорошна същинска диверсификация на енергийните доставки за българския пазар, за което положителните вести не престават да идват не от София или Москва, а само от Брюксел ", разясняват на своята интернет страница от обединяването.

Те виждат остра и продължаваща конкуренция сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия кой ще бъде по-послушен на съветския президент Путин.

Според " Демократична България ", предварителното събаряне от власт на Борисов през 2013 година е оставило дълготраен енергиен боязън у премиера и ръководещата и в този момент коалиция, на енергийно подвластна България. Целта на настоящето посещаване на Борисов е да получи политическа поддръжка за оставане на власт, унижавайки и себе си, и България , изясняват те.

По време на взаимната конференция, министър председателят дълго се извинява на Путин за неразбираемо каква виновност на България за утежняването на двустранните връзки, като че ли България, а не Русия е анексирала Крим. " Срамната сцена на неприкрито подмазване приключи с ангажимент за възобновление на Големия шлем, едно от основните предизборни обещания на Българска социалистическа партия ", допълват от обединяването.

 С
С " васал на Путин " демократите изпратили Борисов към Москва

Този акт на измяна на държавната ни политика, наподобява още по-унизителен, изясняват от обединяването

" Демократична България " упорства:

Да бъде подложен въпросът за понижаване цената на природния газ за България, тъй че да бъде сравнима с цените, на които Москва доставя газ за Германия и други страни.

Вместо да се търси безпринципна колаборация с Кремъл, българските управляващи остро да слагат въпроса за хибридната война и да изискат невмешателство във вътрешните работи на България.

Българското държавно управление да не поема никакви задължения нито във връзка с връзка с " Турски поток ", нито във връзка с АЕЦ " Белене " поради досегашния опит, който демонстрира, че най-после българските данъкоплатци заплащат стотици милиони за илюзорни пясъчни кули.

Да бъдат построени плануваните, само че изкуствено забавяни интерконекторни връзки на българската преносна мрежа, за действителна диверсификация на доставките на газ и петрол в полза на българските консуматори.

За " Демократична България ", по-лошо от това да си васал, е да си потиснат васал. Те желаят Борисов да подаде оставка , а българските жители виждат цялостното разголване на механизмите на енергийната колонизация в деяние.

 Три шамара за Борисов
Три шамара за Борисов

Русия, Унгария и Македония унизиха българския министър председател
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР