Деми Мур ще става баба! Актрисата, която спираше дъха на

...
Деми Мур ще става баба! Актрисата, която спираше дъха на
Коментари Харесай

Актриса, която спираше дъха на мъжете, ще става баба

Деми Мур ще става баба! Актрисата, която спираше дъха на мъжката аудитория дълги години наред, поради необичайния си съблазън от огромния екран, минава в друга обществена категория, похвали се самата тя.

Румър Уилис, чака първото си бебе от приятеля си Дерек Ричард Томас, разкри двойката в общ пост в Инстаграм във вторник.

Деми Мур одобри новината с приятна самоирония, знаейки че към този момент ролята на баба ще е най-важна в живота ѝ. Бившият ѝ брачен партньор Брус Уилис надлежно ще става дядо. " Навлизам в моята гореща епоха да бъда щура баба ", пошегува се тя в своя Инстаграм.

" Много се веселя за теб, обич моя! ", написа Деми по-късно в мненията под обявата на щерка си.

Ема Хеминг Уилис, която е омъжена за бащата на Румър, Брус Уилис, също показа вълнението си от бъдещото радостно събитие. " Новините за бебето ни вършат щастливи! Поздравления Румър и Дерек! Ние тук сме въодушевени ", поздрави ги тя.

Както се знае, Брус страда от афазия и фамилията му се сплотява в това тестване, а събитие като това, носи неописуема наслада.

Румър, известна с ролята си в " What Lies Ahead " и нейният другар музикант са дружно от началото на годината.

Деми и Брус са родители и на 31-годишната Скаут и 28-годишната Талула. Актьорът, основал паметния облик на Джон Маклейн от " Die Hard " също е татко на две дъщери от Ема - Евелин, на 8, и Мейбъл, на 10 години, заяви dir.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР