Делят ни броени часове до най-престижната церемония в Холивуд –

...
Делят ни броени часове до най-престижната церемония в Холивуд –
Коментари Харесай

Българска следа в наградите Оскар: Част от подаръците са с опаковка, произведена у нас

Делят ни броени часове до най-престижната гала в Холивуд – „ Оскарите ”. Номинирани са десетки артисти за най-голямото отличие в киното. Дори да не завоюват златната статуетка, ще получат утешителна премия на стойност близо четвърт милион лв..

Един от подаръците – шоколадови бонбони, е с опаковка, създадена в България.

Животът на Фиона е като от филм. Започва да прави шоколади в кухнята на майка си преди 4 години в малко селце в Шотландия. Все още не може да повярва, че оттатък Океана най-известните в Холивуд чакат да опитат нейните бонбони. „ Фактът, че шоколадите ми ще бъдат в домовете на Брадли Купър, Марго Роби, Лили Гладстоун - напряко не мога да го допускам. Те са такива огромни имена. Толкова са известни и съм направила нещо, което ще отиде в домовете им ”, споделя сладкарката пред.

Сред подаръците за $125 000 са ваучер за липосукция, сеанс с гадателка, екскурзии и бонбоните на Фиона. Какво са „ Оскарите ”, в случай че на тях няма българска диря? Оказа се, че опаковката за сладките се прави на „ Цариградско шосе ” в София. „ Перфектни са, евтини са. Направиха всичко, което желаех. Всичките ми кутии са от България ”, споделя Фиона.

Поискала цветовете да са златно и черно, с цел да наподобява елегантно. Казва, че в опаковките няма пластмаса.

Фиона прави всичко сама. Няма други сладкари, които да ѝ оказват помощ, тъй като до неотдавна не можела да си го разреши. От „ Оскарите ” я помолили да направи 38 кутии с по 24 сладки. По-голямото предизвикателство обаче било да изгледа всички номинирани филми. „ Всеки път, като виждам нещо забавно, слагах кино лентата на пауза и си записвах в едно тефтерче какви биха били най-хубавите усети. Може би ми лиши над 20 часа да се приготвя ”, споделя шоколатиерката.

Часове преди най-бляскавата гала шотландските сладки с български опаковки към този момент са подарени на номинираните за влиятелната премия. Според Фиона обаче сега на звездите не им е до нещо сладко.

На 4 000 километра от града на фантазиите, Фиона сбъдва своята фантазия. Вече има своя „ Оскар “ за бонбони. Днес тя е звездата в село Кампбелтаун. На кориците е на списания и вестници, а на табелката на сладкарницата ѝ написа „ Феча отива в Холивуд! ”. Тя е горда от себе си и споделя, че всичко си е коствало, макар подозренията.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР