Дели ни малко повече от месец до церемонията по връчването

...
Дели ни малко повече от месец до церемонията по връчването
Коментари Харесай

5 филма, завладели Оскарите, с премиера в родния ефир

Дели ни малко повече от месец до церемонията по връчването на премиите Оскар и чуденките кой ли ще се прибере вкъщи с най-престижната статуетка в света на киното са огромни.
 Оскари 2024 - ето кои са номинираните
Eто и кои са номинираните за Оскари 2024

Церемонията по раздаването на премиите е през март

Докато стоим и размишляваме кой е по-достоен за победа тази година, ще можем да си напомним някои филми, които освен са били номинирани за Оскар или са го печелили.

От 5 февруари до 10 март bTV Cinema ще излъчва всяка вечер 21 ч. по един филм, който е заслужил вниманието на целия свят. Става дума близо 40 отличени или номинирани за Оскар филми, като пет от тях досега не са предавани в родния ефирен ефир.
 Снимка 651690

" Месец на Оскарите " започва с премиерния за българския телевизионен ефир " Батман " (2022 г.). Режисираният от Мат Рийвс филм си заслужи три номинации за Оскар, само че не съумя да завоюва статуетка. Въпреки това сплоти доста критици, че точно това е най-хубавият супергеройски филм от години.
 Оскари 2024 - кои са най-големите изненади (хубавите и лошите) при номинациите
Най-големите изненади при номинациите за Оскар

Кой е подценен и кой удовлетворен

Носителят на цели шест Оскара  " Дюн " на режисьора Дени Вилньов с Тимъти Шаламе и Зендая в две от основните функции също ще направи премиерата си в родния ефир.
 Снимка 651691

За първи път по малкия екран ще гледаме и " Тенет " на Кристофър Нолан,  " Методът Уилямс "  с Уил Смит, както и   " Юда и Черният избавител " . Сред останалите филми, които ще забележим през тези пет седмици, са  " Бодигард ", " Рей ", " Чудо ", " Изкуплението Шоушенк ", " Странният случай с Бенджамин Бътън ", " Непростимо ", " Последният самурай ", " Жокера ", " 1917 " и " Ад под небето ".
 Сериалът
Когато Мат Лебланк влиза в ролята на Мат Лебланк

" Епизоди " с премиера за българския ефир

А през последната седмица - от 4 до 10 март, ще можем да забележим единствено филми, които са печелили Оскар, а общият им брой е към 30.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР