Дебютният мач на Григор Димитров от турнира от сериите ATP

...
Дебютният мач на Григор Димитров от турнира от сериите ATP
Коментари Харесай

Мачът на Григор Димитров срещу Фелисиано Лопес пряко по Mtel Sport 1 и във Facebook

Дебютният мач на Григор Димитров от шампионата от сериите ATP Masters 1000 в Синсинати против Фелисиано Лопес, ще бъде излъчен онлайн по Mtel Sport 1, а също и във Фейсбук страницата на Mtel Sport.

Мачът е с начален час 18:00 и ще се играе на Централния корт в Синсинати. За Димитров, който е подложен под №7 в схемата, това ще е дебютен дуел в конкуренцията, до момента в който Лопес към този момент изигра един мач, постигайки безапелационна победа в първия кръг против корееца Чунг.

Испанецът съумя да завоюва последния си дуел против първата ни ракета - това се случи на полуфиналите на шампионата в Куинс през юни. Този, който победи през днешния ден, ще се изправи против спечелилия от конфликта сред Хуан Мартин Дел Потро и квалификанта Мичел Крюгер.

След отхвърли на Роджър Федерер от присъединяване в Синсинати и отпадането в първия кръг на шампионата на Томаш Бердих и Джак Сок, Григор Димитров остана единственият подложен в най-долната четвъртина на схемата, което му отваря пътя към положително показване.

Турнирът в Синсинати е част от USOpen сериите и се явява генерална подготовка преди последния за годината шампионат от Големия шлем - Откритото състезание на Съединени американски щати. Наградният фонд при мъжете в Синсинати, тази година доближава внушителните 4,97 милиона $.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР