Дебютанката на световно първенство Боряна Калейн е доволна от представянето

...
Дебютанката на световно първенство Боряна Калейн е доволна от представянето
Коментари Харесай

Калейн: Изиграх си съчетанието на обръч, съдиите решават за медалите

Дебютанката на международно състезание Боряна Калейн е удовлетворена от представянето си досега на планетарния шампионат по художествена гимнастика в столичната зала “Арена Армеец “. Вчера тя остана на крачка от бронзовия орден във финала на обръч, откакто получи оценка от 19.550 точки. Третото място зае рускинята Арина Аверина с 19.700. Шампионка, както и на топка, стана нейната близначка Дина Аверина с 20.850. Израелката Линой Ашрам се окичи със среброто с оценка от 20.000.

 Финал на обръч на СП по художествена гимнастика @@@

“Доволна съм от това, че съумях да си изиграя съчетанието на обръч. Оттам нататък съдиите вземат решение кой е задоволително добър, с цел да вземе медали и кой не. Това единствено може да ме подтиква “, показа Калейн, която през днешния ден следи осъществяванията на Катрин Тасева и Невяна Владинова на бухалки, а на следващия ден дружно с Тасева ще играе на лента.

“Днес гледах единствено Неви и Катето, мисля, че даже бях по-нервна и от тях. По-трудно е да гледаш в профил, в сравнение с когато си на терена. Кокуренцията е доста мощна, въпреки всичко е международно състезание и всеки демонстрира най-доброто”, добави тя.

Грацията е извънредно щастлива, че е била включена в тима за този конгрес: “Поласкана съм, че ми гласоподаваха доверие да представям тима. Изключително доста благодаря на всички треньори, на БФХГ и на президента Илиана Раева за това, че ме подкрепяха тази година и предходните. Напрежение постоянно има, не мога да кажа, че съм прекомерно напрегната или, че ме е боязън.

Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от финала на обръч ТУК!!!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР