Дебългаризацията е в ход.Копоите от ДПС надушиха възможността да се

...
Дебългаризацията е в ход.Копоите от ДПС надушиха възможността да се
Коментари Харесай

Когато една власт се разклати, насреща винаги са ДПС! С оферта

Дебългаризацията е в ход.

Копоите от Движение за права и свободи надушиха опцията да се включат още веднъж в играта и дейностите им не закъсняват. Дават незабавно офертата си за поддръжка – скрита или очевидна, за това нежно държавно управление с предложение нормално национално заседание /като настоящето, изцяло нелигитимно/ да промени Конституцията, като отпадне от нея условието за българско поданство на бъдещите властници.

Това го желали с грижа за нас, жителите на републиката, с цел да не си мислим, че става нещо незаконно, а към този момент да е изцяло законно. Още повече, че го имало към този момент като събитие в някои страни от Европейски Съюз, тъй като бъдещите кирчовци и сюлеймановци да не страдат. Поиска ли незаконното ни статукво да назначи свои министър председател извън, назначава си който изиска и както откри за добре.

Беше разумно Политическа партия и Демократична България да изискат сходно нещо, а за какво Движение за права и свободи го прави в услуга на кирчовци и сюлеймановци, както и за форсиране на личното си въздействие, мога единствено да предсказвам.

Зная единствено, че щом Движение за права и свободи замислят нещо то е неприятно, подмолно и в несъгласие на публичния интерес. Още по-интересен е момента в който вършат това антибългарско предложение!

Дали в действителност желаят да се случи или дават оферта за поддръжка против % от бъдещите грабежи и съдействие в тази посока, следва да забележим.

Когато една власт се разклати, отсреща постоянно са Движение за права и свободи! С оферта.

Николай Марков
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР