ДЕ МОЙН, Айова — Температурите за първите в нацията Айовакаукуси

...
ДЕ МОЙН, Айова — Температурите за първите в нацията Айовакаукуси
Коментари Харесай

Кандидатите на Републиканската партия не се притесняват от избирателната активност в Айова, тъй като се сблъскват с рекордно ниски температури на събранията

ДЕ МОЙН, Айова — Температурите за първите в нацията Айовакаукуси в понеделник се обрисуват да бъдат най-студените в актуалния конкурс история, с планувана висока температура от към 0 градуса в Де Мойн, съгласно Националната метеорологична работа.

Но републиканските претенденти за президент не са обезпокоени, заявявайки еднообразно, че считат, че техните поддръжници са неповторимо стимулирани да излязат и да гласоподават през нощта на 15 януари. Лидерите на държавните партии също не считат, че ниските температури ще повлияят на изборната интензивност.

Председателят на Републиканската партия на Айова Джеф Кауфман сподели тази седмица че като се изключи неприятното време, той не счита, че ниските температури сами по себе си ще прогонят посетителите на каукус в огромни количества.

„ Мисля, че до момента в който няма мощна ледена стихия, не мисля, че студът държи хората надалеч “, сподели Кауфман, добавяйки по-късно, „ Това е едно от тези неща, нещо като като футболен мач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР