Даяна, принцесата на Уелс, посещава Ню Йорк няколко пъти през

...
Даяна, принцесата на Уелс, посещава Ню Йорк няколко пъти през
Коментари Харесай

Импровизираната постъпка на принцеса Даяна в Ню Йорк промени кралската роля на Кейт Мидълтън

Даяна, принцесата на Уелс, посещава Ню Йорк няколко пъти през годините и има една от най-известните си срещи по време на посещаване в болничното заведение в Харлем през февруари 1989 година

Членовете на кралското семейство имат извънредно богати дневници, цялостни с задължения, благотворителна активност и визити в чужбина. Докато множеството от тях минават безпроблемно и са просто част от всекидневието им, други си печелят по-твърдо място в историята.

Един от моментите, които направиха тъкмо това и съгласно някои трансформираха вечно метода, по който кралските особи подхождат към тях, беше забележителното пътешестване на принцеса Даяна до Ню Йорк през февруари 1989 година

По време на пътуването, което неотдавна беше пресъздадено за сериала " Короната " на Netflix, починалата принцеса посети деца в неравностойно състояние, срещна се с заболели от СПИН в болница в Харлем и участва на тържествена вечеря. Нейният открит и методичен метод в последна сметка работи за превъзмогване на бариерите и прави кралските особи да наподобяват по- " естествени " - нещо, което идващото потомство към момента прави.

Пристигането на принцесата на борда на " Конкорд " е предстоящо с неспокойствие и тълпи от хора се събират, с цел да зърнат кралската персона, която по това време е едвам на 27 години.

Ден откакто кацна в Ню Йорк, принцесата посети Henry Street Settlement в Долен Ийст Сайд дружно с Матилда Куомо, някогашната първа дама на Ню Йорк.

По-късно същия ден тя посещава магазина за играчки FAO Schwarz и е снимана да си играе с играчки на английска тема, измежду които е и моторът на танка Томас.

След вечерната галавечер предходната вечер Даяна прави своето емблематично посещаване в отделението по СПИН в болничното заведение в Харлем.

Принцесата, която е запалена по намаляването на стигмата, обвързвана със СПИН, е толкоз разчувствана от пациентите, че ненадейно взима и прегръща 7-годишен пациент.

" Лос Анджелис Таймс " споделя за историческото посещаване, като обявата разкрива по какъв начин Даяна е срещнала момчето, което стояло в болничния кулоар с здравната си сестра, и се спряла, с цел да го попита: " Много ли си тежък? "

Вестникът написа за събитието: " За две-три минути световете на бедността и изобилието се сплотиха, до момента в който принцесата и пациентът стояха в коридора, главата на момченцето беше на рамото на Даяна, а ръцете му - към врата ѝ. С тъжна усмивка принцесата най-сетне го постави на земята. "

Откритото качество на Даяна е нещо, което доста специалисти употребяват като насочна точка за момента, в който кралското семейство стартира да трансформира метода си - тактичност, която е изключително забележима при принца и принцесата на Уелс.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР