Даяна - филмова версия на мюзикъла за принцеса Даяна е

...
Даяна - филмова версия на мюзикъла за принцеса Даяна е
Коментари Харесай

Кои са номинираните за Златна малинка?

" Даяна " - кино версия на мюзикъла за принцеса Даяна е тазгодишният филм с най-вече номинации за анти премията " Златна малинка ".

Лентата ще се бори за " оценката " в 9 категории, в това число за най-лош филм и за най-лоша актриса. Филмите " Карън ", който e избран като " безнадеждна мелодрама ", и " Жената на прозореца ", който пък е лишен от " смисъл и живот ", са с по 5 номинации.

Специално за Брус Уилис е основана и нова категория - " актьорска непросветеност " - той е номиниран за всичките 8 кино лентата с негово присъединяване, излезли на огромен екран през 2021 година.

Сред кандидатите за най-лоша актриса са Меган Фокс, Жана Де Ваал, Ейми Адамс. Адамс ще се бори за " Малинка " и в категорията " най-лоша поддържаща женска роля ".

Синът на Клинт Истууд - Скот и Леброн Джеймс са измежду номинираните най-лоши артисти. Анти премиите се афишират за 42-ра поредна година, а кой ще ги отнесе ще стане ясно на 26-и март. Малко по-късно през днешния ден ще станат ясни и номинираните за най-престижното кино отличие " Оскар ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР