Даян Кийтън е актриса, позната от преди всичко от романтичните

...
Даян Кийтън е актриса, позната от преди всичко от романтичните
Коментари Харесай

Защо Даян Кийтън е избрала никога да не се омъжва

Даян Кийтън е актриса, позната от на първо място от сантименталните филми. Но, става известно, в действителния живот, романтиката напълно не е измежду целите ѝ.
 Ричард Гиър, Алехандра Силва и появяването им в обществото за премиерата на кино лентата Maybe I Do
Какво накара Ричард Гиър още веднъж да стъпи на аления килим

Отдаден на фамилията, само че и на служебните задължения

По време на скорошно изявление пред Extra, мотив за което е присъединяване ѝ в новата комедия Maybe I Do, актрисата бе запитана преди какъв брой време за последно е била на сантиментална среща. Отговорът ѝ бе прям и непредвиден. " Да кажем, преди към 15 години ", сподели Кийтън и добави с очебийно възприятие за комизъм: " Вероятно в този момент си мислите: " Не е допустимо, тази е прекомерно странна. " Да, в действителност съм странна, само че се оправям добре. Дори си мисля, че някой ден, все някой ще се ожени за мен ".

Неведнъж в действителност Даян е говорила за връзките си с мъжете или по-скоро за неналичието на такива. Тя е подчертавала, че има доста другари мъже, с които се схваща прелестно, само че в никакъв случай не е желала да бъде брачна половинка. Пред People даже е казвала, че евентуално е единствената от нейното потомство, която е избрала да не се омъжва в никакъв случай.

Звездата, несъмнено, е имала своите прочувствени прекарвания. Тя е излизала с известни персони като Уди Алън, Уорън Бийти и даже Ал Пачино. Но не се е обвързвала съществено, нито пък в миналото е била натъжена от статуса си на неомъжена жена. Даже в противен случай - Кийтън се радва на свободата си и даже не пропуща, с присъщия си комизъм, да я подчертае. Наскоро актрисата означи 77-ия си рожден ден, публикувайки колаж от торти с разнообразни размери и усети, към които написа занимателното: " Честит рожден ден на любовта на живота ми... Аз! "

Международната премиера на сантименталната комедия Maybe I Do е в утрешния, 27 януари, напомня People. В нея Кийтън си партнира с Ричърд Гиър, Сюзън Сарандън и Ема Робъртс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР