Давид Налбандиян се завръща в АТР тура в ролята на

...
Давид Налбандиян се завръща в АТР тура в ролята на
Коментари Харесай

Налбандиян се завръща в АТР като треньор на сръбски талант

Давид Налбандиян се завръща в АТР тура в ролята на треньор. Бившият №3 в света ще бъде част от екипа на сърбина Миомир Кецманович по време на шампионатите на клей в Южна Америка. Целта е аржентинецът да помогне на 21-годишния гений с акомодацията към играта на алено.

Световният №41 разгласи любопитното партньорство с обява в Instagram, от която излиза наяве, че двамата към този момент организират тренировки в Кордоба, където Кецманович ще играе на шампионата от категория АТР 250 през идната седмица – конкуренция, която дава старт на южноамериканските шампионати.
View this post on Instagram

Самият Налбандиян също удостовери съдействието и внесе детайлности. „ Вярно е, доста съм благополучен, че се завръщам в тениса под някаква форма. Беше наслаждение да се свържа с Миомир и целия екип, и да опитам да му оказа помощ във всичко, от което има потребност. “

Налбандиан добавя, че в случай че двамата са удовлетворени от работата дружно, то партньорството може да продължи най-малко още няколко месеца.

До момента двукратният полуфиналист на Ролан Гарос не бе работил като треньор. След края на спортната си кариера на корта през 2013-а той се отдаде на другата си пристрастеност и взе участие в разнообразни рали шампионати.

Кецманович е един от огромните гении в АТР тура. През 2020-а в Кицбюел той завоюва първата си АТР купа. Големият пробив при мъжете направи година по-рано с 24 АТР победи и четвъртфинал на Мастърса в Индиън Уелс. През 2016-а той приключи под №1 в международната класация при юношите пред Стефанос Циципас, който победи за купата на Ориндж Боул 2015.
TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР