Давам си сметка, че съм се променила. Има нещо, което

...
Давам си сметка, че съм се променила. Има нещо, което
Коментари Харесай

Мира Добрева с емоционална изповед след комата

" Давам си сметка, че съм се трансформирала. Има нещо, което в мен е друго. Много по-щастлива съм, тъй като в този момент съзнавам същината на живота и виждам, че доста малко време ни остава, с цел да обръщаме внимание на хората. Като мислим и вършим неприятно, и на другия не му е добре, само че и на нас. По-смирена съм, в този момент не се ядосам за някакви неща. Жалко е, че човек би трябвало да преживее такова нещо, с цел да го осъзнае ", сподели в изявление за " Преди обед " по bTV Мира Добрева.

Миналата година дъщерята на Мира Добрева - Лора, шокира приятелите и почитателите й в обществените мрежи, публикувайки пост, в който споделя, че майка й е изпаднала в " сложна житейска обстановка ", която наложила незабавна интервенция и слагането й в медикаментозна кома. За благополучие на всички, тв водещата съумя да се възвърне, а през днешния ден не крие, че прекарването я е трансформирало позитивно.

Тв водещата описа за историите на две дами, чиято болежка Мира дотам съпреживяла, че най-вероятно това е асъдействало и за възникването на заболяването й.

" Толкова беше тежко и мощно това, което преживявах, пишейки. Като завърших, въздъхнах ", показа още Добрева.

Водещата и щерка й Лора описаха, че са извънредно близки и се стараят да се виждат допустимо най-често. Те се чуват безусловно всеки ден по телефона. И всичко си споделят. Самата Мира разкри, че в живота си има неща, които не е казвала на никого другиго, с изключение на на щерка си Лора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР