Давам най-доброто от себе си, тъй като обичам да играя

...
Давам най-доброто от себе си, тъй като обичам да играя
Коментари Харесай

Нургюл Салимова: Давам най-доброто от себе си, тъй като обичам да играя шах

" Давам най-хубавото от себе си, защото обичам да играя шах. Знам, че съм надарена и в случай че се трудя и всичко върви добре, ще се показва добре за себе си, за родителите си и за страната ни ".

Това сподели пред публицисти Нургюл Салимова. Днес надарената ни шахматистка, която завоюва второто място на Световната купа по шах за дами, се прибра вкъщи.

" Изморително беше, 40 дни играя шах, Световната купа беше доста стресираща, финалът беше доста стресиращ. Най-трудното беше да устоя душевен и това, че не мога да прегърна родителите си, а давам изявленията ".

Нургюл изясни, че от дребна е привикнала да е сама по надпревари. В момента гледа към идните шампионати, а идната ѝ огромна цел е да стане гросмайстор за мъже. Изрази наслада и признателност за голямата поддръжка.

" Много съм прочувствена последните дни и доста се веселя, че срещам такава обич и поддръжка от хората и се веселя, че правят оценка това, което върша ".

Нургюл Салимова направи сензация на Световната купа, като по пътя си среброто преодоля шест съпернички, а на финала се изправи против третата в света Александра Горячкина.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР