Датата 17-и ноември 2018-а година ще остане паметна за българския

...
Датата 17-и ноември 2018-а година ще остане паметна за българския
Коментари Харесай

Синът на Владо Николов: Справя се добре на дърти години

Датата 17-и ноември 2018-а година ще остане паметна за българския волейбол. Треньорът на Левски - Владимир Николов, се завърна на полето, откакто " сините " имаха редица проблеми и той още веднъж облече спортния екип. Друг забавен факт е, че Николов игра паралелно до сина си - Алекс против огромния противник ЦСКА.
 ЦСКА - Левски @@@
" Няма по какъв начин да си показва, че това нещо ще стане. Преди две години и половина завърших със спорта, само че събитията бяха такива. с ЦСКА стана случая с Алекс, защото трябваше да бие единствено сервис, само че скърбя, че не победихме. Справи се доста добре в хода на мача. Имаше присъединяване в мача, което е хубаво за него ", показа Владо Николов за предаването " Златния гейм " пред Диема Спорт.
 ЦСКА - Левски @@@
" Всичко към мен се случи внезапно. Три дни преди мача разбрах, че ще играя за пръв път с мъжете. Страхотно е, че играх с татко ми волейбол на професионално равнище и беше доста изненадващо, защото не трябваше да се случва. Чудих се дали ще играя добре, защото е на " дърти " години и се оправи доста добре ", пък добави сина на Владо Николов - Алекс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР