Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина, показва изваяното си

...
Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина, показва изваяното си
Коментари Харесай

Дъщерята на президента провокира със секси фотоси

Дъщерята на президента Румен Радев - Дарина, демонстрира изваяното си тяло с най разголените снимки, които си е разрешавало да разгласява дете на властта, видя  HotArena.

Със мощно изрязан бански, вдигната нагоре коса и взор, който би предиздвикал президента да въоръжи всички налични изтребители в страната. Дарина демонстрира, че не е невръстното момиченце от преди пет години. Тя е подела и известната мода в обществените мрежи да разгласява фотоси в черно-бяло, съпроводени от цитати на известни персони.

На един от фотосите студентката от НАТФИЗ също предизвика - доскорошното дете към този момент е буйна тинейджърка, към която се търкалят бирени шишета и кутия цигари. Дарина подплатява това обаче с разтворена книга върху плажната забрадка. Изваяното тяло на бъдещата актриса се дължи на дългите преходи в планината с майка й Гинка, както и любовта й към плуването, а танците и съчетанията по време на лекциите в НАТФИЗ в допълнение товарят мускулатурата на изваяната Дарина. Кой е създател на съвършения кадър не се знае, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР