Дъщерята на попфолк певицата Бони Михаела я изненадала със супер

...
Дъщерята на попфолк певицата Бони Михаела я изненадала със супер
Коментари Харесай

Бони стана на 50 свещички, дъщеря й и подари супер скъпа чанта

Дъщерята на попфолк певицата Бони Михаела я изненадала със супер безценен подарък за рождения й ден. За юбилея на майка си тя избрала маркова чанта на международен бранд от последната сбирка за няколко хилядарки. Изпълнителката обаче показа, че не цената на подаръците е най-важна, а отношението и любовта, вложен в подаръка.  " Тя знае, че доста обичам хубави чанти. Зарадва ме. Михаела беше и първата, която ме поздрави. Рано сутринта ми се обади. Пожела ми прелестни неща, най-прекрасните, които могат да съществуват сред майка и щерка “, показа певицата.

Цветя

Бони духна 50 свещички пред близо 100 посетители. Самата тя изясни, че е поканила едни от най-важните си хора. " Всеки един от тях е бил до мен във значими моменти от живота ми. Знам, че идват, тъй като ме обичат същински, че няма задкулисие, няма завист, злоба “, описа тя. " Объркали са ми акта за раждане, когато съм се раждала и вместо 30 са написали 50 “, с усмивка добави певицата. Годините освен че не й личат, само че Бони показа, че се усеща в разцвета на силите си и като певица, и като жена. " Годините са единствено една цифра, има лелки на 20-30, има и готини мацки на 50, аз съм от тях “, сподели още тя. Пълна с доста сила с юношески дух Бони се усеща по- млада отвсякога,  по-вдъхновена, по–хубава, само че също така е и по- мъдра.

Поглеждайки се в огледалото на 50, вижда една съумяла и уверена жена и е щастлива от този факт.  “Тортата за юбилея ми беше  колкото мен, с шампанско и ягоди и живи цветя. Направиха я особено за мен и е без захар, тъй като аз съблюдавам режим, не хапвам сладко “, сподели Бони. Дори менюто за рождения ден на певицата било съобразено с метода й на хранене. Фоейрверки, заря, свещички, жива музика, реализатори и тирада подготвила певицата за гостите си. За юбилея Бони си пожелава единствено едно, да успее да се резервира такава, каквато е до момента. " На първо място поисквам си да съм здрава.

Искам да съумея да направя по този начин, че да продължа да бъда толкоз същинска, откровена и непринудена. Да продължа да бъда такава луда глава, пряма. За нищо не скърбя. Знам, че всичко, което ми се е случило, не е било инцидентно. Това, което си е отишло, си е отишло с причина и за това не скърбя за нищо. Мечтите от детството ми съм съумяла да ги осъществя всичките до една. Щастлива и признателна съм. Мечтая за още нови песни, концерти и за албума, който приготвям в този момент, желая да съумея да го направя доста хитов “, искрено показа певицата.

Любов

" Животът ми е цялостен с обич. Обичам доста всички хора, любовта е доста значима “, споделя певицата. И прибавя, че в живота й е цялостно с доста мъже, само че тя е жена с основно Ж и към момента не е съумяла да избере оня, които е нейният из сред всичките й претенденти. Любовта и позитивността й счита, че са в основата и за младежкия й дух, и външен тип. И поучава всички хора, които желаят да наподобяват млади и красиви, преди всичко да запазят в себе си единствено хубавите мисли и положително отношение към света. " Това, което сме ние вътре, това е и от вън “, споделя тя. Иначе признава си, че е суетна и няма по какъв начин да не бъде, тъй като работата й я среща с доста хора. Грижи се за кожата си, косата, обича хубавия поддържан маникюр и за това посещава най- положителната маникюристка. " Моята маникюристка е неповторима, популярност Богу, страховит експерт и вървя единствено веднъж в месеца при нея. Прави ми страхотни нокти “, споделя тя. На коафьор върви три пъти в седмицата, най-малко един път в седмицата на масаж. За кожата на лицето си се грижи непрекъснато. Ползва както домашна козметика, по този начин и първокласна бяла.

Здраве

Бони признава, че доста обича да готви. Храни се здравословно и в последно време си прави разнородни салати с пресни зеленчуци. Сутрин си подготвя овесени ядки, подслажда с еритритол и прибавя бадемово мляко. " Много обичам да си върша фрешове. Старая се да одобрявам 4 пъти в седмицата месо. Имам една обичана рецепта за сьомга на фурна. Харесвам да хапвам доста морски блага “, споделя Бони.

Подари си ария за РД

В деня на рождения си ден певицата си подари нова ария и клип. " Казва се " Трябва религия “, алегорично е, за мен това е най- значимото нещо. Това е ария, която съм изживяла. Падах, ставах, преодолявах всичко единствено с религия. Без религия човек е като пресушен бунар “, изясни Бони. С тази ария певицата желае да даде мощ и убеденост на почитателите си.  Според нея вярата и любовта са в основата на всичко и главен задвижващ механизъм в живота.

Почива със СПА и разтривки

Бони обича да си почива в СПА центъра с някоя и друга процедура и масаж. Обожава  масажите и за това си подарява такива най-малко един път на седмица. Ежедневието й е с напрежение за това търси цялостен релакс в дните, когато няма участия. Харесва да седи у дома, да гледа някой прекрасен филм, да играе с кучетата, да върви в гората, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР