На 18 април Сури Круз навърши 18 години. Макар да

...
На 18 април Сури Круз навърши 18 години. Макар да
Коментари Харесай

Дъщерята на Том Круз се отрича от баща си?

На 18 април Сури Круз навърши 18 години. Макар да е дете на доста известни родители - Кейти Холмс и Том Круз, за нея знаем много малко поради напъните на майка й да не позволява медиите да се месят в персоналния живот на щерка й.

Въпреки това стана ясно, че момичето е подхванала забележителна смяна във връзка с това по какъв начин желае да бъде възприемана от хората към себе си. Любителската театрална режисура Head Over Heels, в която взе участие в Ню Йорк, беше причина детайлът да излезе нескрито.

В програмата за представлението измежду имената на останалите артисти тя е изписана като Сури Ноел. Ноел е второто име на Кейти Холмс. А с това 18-годишната Сури дава явен знак, че желае да се дистанцира от биологичния си татко.

В това няма нищо учудващо, тъй като Том Круз не поддържа връзка с щерка си още от ранната й детска възраст. Според мълвата повода за това е религията, която артистът от " Мисията невъзможна " изповядва - сциентология. Круз поддържа връзка с двете си осиновени деца от брака му с Никол Кидман - Бела и Конър, и двамата отдадени на сциентологията, предава lifestyle.bg.

Сури е отгледана напълно от майка си Кейти Холмс в Ню Йорк, като плътна поддръжка и на двете са бабата и дядото на Сури - Мартин и Катлийн Холмс, пишe Hello. Именно те бяха в публиката на Head Over Heels в Ню Йорк.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР