Дъщерята на киргизстанския президент Алия Шагиева предизвика скандал със снимки,

...
Дъщерята на киргизстанския президент Алия Шагиева предизвика скандал със снимки,
Коментари Харесай

Дъщерята на президента на Киргизстан възмути мрежата със снимка, на която кърми

Дъщерята на киргизстанския президент Алия Шагиева провокира скандал със фотоси, на които кърми дребното си бебе. На фотосите, оповестени през април, тя е по долни дрехи, само че потребителите в обществените мрежи се възпротивиха този съкровен миг сред майката и бебето да става притежание на целия свят.

" Ще храня детето си постоянно - на всяко място и когато и да е, когато е гладно ", разяснява тогава Алия Шагиева. А мненията на хората бяха разнопосочни - от " Това е аморално и срамно! " до хвалби. Въпреки многочислената поддръжка, младата майка бе принудена да смъкна фотографията от обществените мрежи.

Месеци по-късно Агия даде извънредно изявление за Би Би Си, в което оправдава постъпката си и упреква обществото за сексуализирането на женското тяло.

„ Моето тяло не е вулгарно, то извършва своите физиологически свойства. Това, че храня бебето си, не е просташко, не е вулгарно. Този акт е разследване на нашето естествено начало. Кърменето е физиологическа нужда на моето дете. То има потребност да се храни. Не съм считала, че моите фотоси могат да обидят някого. Просто бях открита в този толкоз трогателен за мен миг ", споделя в изявлението Алия Шагиева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР