Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад - певицата Сузанита, е

...
Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад - певицата Сузанита, е
Коментари Харесай

Сузанита в комуна, лекува наркозависимост - slava.bg

Дъщерята на известния реализатор Орхан Мурад - певицата Сузанита, е постъпила в клиника за наркозависими.

Това разкри младото момиче в обществените мрежи, описвайки до най-малка детайлност тежката си орис - имала е паник-атаки, сънни парализи и нервни рецесии. В припадък даже е протегнала ръка на родственици.

Доза

“Преминах през пъклен сложен интервал в границите на 5 месеца. Взимах опиати, барбитурати и какви ли не материали, в които желаех да излея утехата си. Чувствах се щастлива... Представяте ли си благополучие, с помощта на няк’ва шибана доза? Илюзия, дами и господа. Бях усмихната, щастлива и си мислех, че ще реша проблемите си, като се надрусам. Но уви! Стигнах до крайности... Да посегна на хора, които са ме изгледали... На хора, на които дължа живота си... Да изпочупя всичко в близост.

Отключиха ми се паник-атаки, сънни парализи, не знаех в кои по-точно измерения се намирам и да не помни любовта и личността си... Загубих паметта си напълно, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не желаех нищо от живота, а и не знаех какво ще върша с него и в този момент съм в клиника за подвластни. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах усеща, на моменти дори и не дишах. Искам да се изцелявам изцяло, тъй като до нищо хубаво не ме доведоха.

Бях полужива, едвам дишах и не допусках никого до себе си. Изпадах в несъответстващи обстановки, паник-атаки, нервни рецесии, в случай че нямах дозата си. Не слушах никого, мислех, че те ми приказват простотии, а чак в този момент, когато следващата система се влива в натровения ми организъм, съзнавам, че за положително са ми говорили, а в фамилията ми в никакъв случай не са ми мислили неприятното ", написа Сузанита в Инстаграм, представена от Трафик Нюз. Съобщението безусловно остави меломаните без думи. Певицата пък разгласи, че ще отсъства краткотрайно от мрежата.

Източник: Телеграф
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР