Дъщерята на Глория – Симона Загорова определено задмина майка си

...
Дъщерята на Глория – Симона Загорова определено задмина майка си
Коментари Харесай

Майка Й Я Видя И Подскочи Три Метра! Няма Да Повярвате Какво Се Случва С Дъщерята На Глория Симона Загорова! Нови Снимки!

Дъщерята на Глория – Симона Загорова несъмнено задмина майка си по хубост. А, както се чака, скоро може и да я надмине в кариерата. За благополучие, Симона не желае и да чува за чалга, а се е насочила към поп пеенето.

Днес обаче няма да разискваме музикалните й, а образни преимущества. Доскоро пухкавото момиченце с бузки и едри бедра, напряко ни скри шапките. От него не е останала и диря, а на мястото на пълничката тийнейджърка се е появила огнена мацка.

Симона Загорова се трансформира от ден дневно, а почитателите й към този момент я слагат на едно от челните места измежду изкусителките у нас. Макар че в държанието си тя не е по никакъв начин скандална, даже противоположното.



Трансформацията на чаровницата обаче не е пристигнала току-тъй, просто с възрастта. Симона от месеци се подлага на строги хранителни режими и прецизно следи какво има в чинията й.

Отделно от това се влюбила във фитнеса и го посещава най-малко три пъти седмично, където редува кардио и силови тренировки. Тя не пие, единствено рядко си разрешава по някоя и друга чашка, когато е на празненство или ваучър с другари, написа разкрития.ком.

„ Всичко се дължи на доста воля и старания от нейна страна. Симона също като Глория си знае, че е предразположена към бързо напълняване. И по тази причина е приела, че желае ли да е красива и мечтана, то храненето би трябвало да бъде просто на назад във времето “, разясняват близки до нея източници.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР