Дъщерята на Гала - Мари Константин, се сдоби с нов

...
Дъщерята на Гала - Мари Константин, се сдоби с нов
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала се мести в нов дом с любимия си. Иде ли сватба?

Дъщерята на Гала - Мари Константин, се снабди с нов дом, в който се реалокира дружно с половинката си. С новината се похвали самата тя в обществените мрежи. 

Досега чаровната наследничка на телевизионната звезда живееше в апартамент в центъра на София с дългогодишния си другар Константин - наследник на Джуджи. Двамата обаче го напуснаха преди седмица, с цел да заживеят още веднъж под един покрив в първокласен затворен комплекс, ситуиран в покрайнините на столицата, покрай природата. 



Явно козметичната компания на Гала, а и инфлуенсърските изяви на 25-годишната ѝ щерка, са дали добър резултат във финансов аспект, щом младата дама и нейният любим са избрали нов баровски дом, разясняват от HotNews.bg.

Със постоянни приходи може да се похвали и гаджето на Мари, което пък е рекламист. Да напомним, че Мари се изнесе преди години от вкъщи на Гала, която сега го дели единствено със Стефан. 
                             

Джуджи пък може да се похвали с превъзходна къща в полите на Витоша. Въпреки обстоятелството, че тя и най-вероятно бъдещата ѝ снаха се схващат отлично, очевидно Мари и Константин избират да живеят независимо.

Все повече другари и фенове на Мари подозират, че преместването ѝ в нов дом с приятеля ѝ може да е знак за идно ново начало на двамата, а точно - женитба. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР