Дъщерята на Гала – Мари Будева - доста често досега

...
Дъщерята на Гала – Мари Будева - доста често досега
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала става бизнесдама

Дъщерята на Гала – Мари Будева - много постоянно до момента беше упреквана от медиите, че няма същинска работа, а единственото нещо, с което си изкарва приходи е новата съвременна специалност, наречена инфлуенсър, видя kliuki.ws.

Е, да си инфлуенсър в днешно време е много рисковано, защото конкуренцията е огромна (нали всяка втора к*фла е такава), а приходите не са от най-сигурните. Затова и Мари на Гала реши да се заеме с нещо ново.

От няколко месеца Будева изчезна от обществените мрежи и незабавно потеглиха клюки, че е бременна. Оказа се, че това не е правилно и Мари просто се е подготвяла за „ старта ” на новия си бизнес.

Дъщерята на Гала не крие, че той за нея е като „ дете ” и цялото й внимание през последните два месеца е било ориентирано към новото начинание. А какъв тъкмо е новият бизнес на Мари?

Дъщерята на Гала предлага студиа за снимането на разнообразни продукции. Те се намират в постройка, която е била „ първата фабрика за тахан и захарни произведения в България ”.

Будева предлага на младежи с хрумвания обстоен сюжет, снимачен екип и техника, с цел да могат те да трансфорат концепциите си в действителност. Освен за снимането на филми или клипове, мястото може да бъде употребявано и за разнообразни събития.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР