Дъщерята на френския футболист Патрик Блондо и модният дизайнер Вероника

...
Дъщерята на френския футболист Патрик Блондо и модният дизайнер Вероника
Коментари Харесай

15 години по-късно: Вижте как изглежда днес най-красивото момиче в света

Дъщерята на френския футболист Патрик Блондо и стилният дизайнер Вероника Лубри, за пръв път се появява на страниците на известните списания едвам на четиригодишна възраст и провокира същински възторг.

Едва 3-годишна, геният и хубостта ѝ са видяни от самия Жан-Пол Готие, година по-късно тя реализира и първото си фешън ревю. Печели приз за най-красиво момиче, когато е 6-годишна, а на 10 към този момент се е снимала за списание Vogue.  Тя е най-младият модел, който в миналото се е снимал за списанието, а фотосесията ѝ буди разгорещени разногласия, защото някои считат, че е по-предизвикателна, в сравнение с прилича за фотоси на едно дете.

Remember the 10-year-old who appeared in French Vogue in 2011? See Thylane Blondeau now.
— MEGAstyle.ph (@megastyleph)
Тогава красивото момиченце позираше с огърлица за 3 милиона $ на врата си.

Майка й разяснява, че също е била шокирана от фотосесията, само че поради друга причина:

" Разбирам за какво хората може да са шокирани от фотосите, признавам, че самата аз бях в потрес по време на фотосесията. Но дано изясня, че единственото нещо, което ме шокира, беше фактът, че снимат дребната ми щерка с огърлица за 3 милиона $! "
                             

Когато е на 17 години Тилан още веднъж печели  първото място в сходна ранглиста за най-красиви лица, а тогава девойката споделя, че е била искрено сюрпризирана, когато е научила, че е на челна позиция.

Днес Тилан е на 21 години и е сполучлив супермодел с 6,6 милиона почитатели в Instagram. Работила е дружно с певицата Зендая за Dolce & Gabbana, снима се за L’Oréal и се оказва, че е добра другарка с Бруклин Бекъм и Кая Гербер.
                             

Освен, че е модел, хубавицата има дребен опит и като актриса. Очаква се да вземе присъединяване в няколко нови кино плана тази година. Тилан има и фешън бранд за спортни дрехи.

Красавицата е сгодена за дългогодишния си другар Бенджамин Атал, който е притежател на фешън бранд на име TQL Boyz Paris. Тилан постоянно разгласява фотоси с него в обществените си мрежи.
                             

Но не всичко е толкоз съвършено в света на модела. През 2020-та година момичето е оперирано от кисти в яйчниците, като се е наложило да претърпи на две интервенции в рамките на година. За благополучие, съвсем три години по-късно здравето на модела е възобновено и тя продължава да работи интензивно в стилния бизнес.

Вижте в галерията ни по какъв начин наподобява през днешния ден порасналата Тилан:
 Вижте по какъв начин наподобява през днешния ден най-красивото момиче в света  Вижте по какъв начин наподобява през днешния ден най-красивото момиче в света  Вижте по какъв начин наподобява през днешния ден най-красивото момиче в света  Вижте по какъв начин наподобява през днешния ден най-красивото момиче в света
 рожден ден Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР