Софийският апелативен съд остави в ареста Красимира Трифонова във връзка

...
Софийският апелативен съд остави в ареста Красимира Трифонова във връзка
Коментари Харесай

Оставиха в ареста тъщата на Пейо Пеев

Софийският апелативен съд остави в ареста Красимира Трифонова по отношение на убийството на Пейо Пеев.

Решението не предстои на обжалване, оповестява бТВ.

Трифонова е упрекната, че в съучастничество с щерка си Габриела е умъртвила шурей си Пейо Пеев при започване на годината. Автомобилът с тялото на мъжа беше открит в региона на парк „ Витоша “, по пътя за хижа „ Алеко “.

Миналата седмица Софийският градски съд отхвърли да наложи по-лека мярка за неотклонение на Красимира Трифонова и я остави в ареста. Жената сподели, че е почтена и с влошено здравословно положение.

Прокурорът по делото оспори, тъй като имат задоволително доказателства за виновността на Трифонова, в това число и видеоматериали. И Красимира Трифонова, и щерка ѝ Габриела отхвърлят да се явят на интервютата, свързани с новите експертизи и привършване на следствието.

Убийството на Пейо Пеев беше осъществено при започване на тази година в София. За него са упрекнати брачната половинка му - 33-годишната Габриела Славова, и 54-годишната ѝ майка Красимира Трифонова.

Разследването сподели, че мъжът е погубен на 18 януари в автомобил в кв. „ Изгрев “. Тялото беше намерено по-късно в опожарена кола в гориста околност в подножието на Витоша. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР