Дъщерята на фолклегендата Орхан Мурад – Сузанита, ще прекрачи прага

...
Дъщерята на фолклегендата Орхан Мурад – Сузанита, ще прекрачи прага
Коментари Харесай

Сузанита влиза във ВИП Брадър

Дъщерята на фолклегендата Орхан Мурад – Сузанита, ще прекрачи прага на къщата на „ Вип Брадър “ тази есен.

Това стана ясно от Facebook страницата на предаването, което ще свие любовното си гнездо в ефира на Нова тв от 11 септември. 14-годишната изпълнителка трябваше да стартира гимназиалното си образование от идващия месец, което провокира вълна от неодобрение измежду почитателите на риалитито.

„ Вместо да върви на учебно заведение, ще кисне във „ Вип Брадър “, гласят мненията на зевзеците в обществените мрежи. Други пък към този момент се обзалагат, че дружно със Сузанита интриги в Къщата ще заплита и нейният татко.

Припомняме, че Мурад застана компактно зад тила на невръстната си дъщеря, откакто тя разголи бедро и сподели междинен пръст във видеото, изстреляло я в редиците на най-обсъжданите хора в родния шоубизнес. Изпълнителят на шлагера „ Хиляди слънца “ поддържа Сузанита и по време на абсурда за плагиатство към „ Луцифер и Буда “.



Автор на мелодията, употребена в парчето, е професор Биджан Казем Мисаг, а творбата му Allahumma Ya Subuhun е на религиозна тема и е отдадена на хората, изповядващи бахайската религия.

За три седмици персоналното си пространство за втори следващ път ще продаде и фолкпевицата Емануела. Победителката от предния сезон - Миглена Ангелова, пък ще влезе в ролята на трети водещ на „ Вип Брадър “, паралелно до Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. Сред останалите доказани участници са носителката на „ Златна игла 2017 “ Миглена Каканашева-Мегз, плеймейтката Мартина Юрукова и моделът с умопомрачителен бюст Майра Хилс.

За присъединяване в предаването са оферирани още залязлата звезда от фолк небосвода Сашка Васева, Мара Отварачката, Борис Дали, Джена, Мариана Попова и Веселин Плачков, Маргарита Хранова и някогашният тв водещ Росен Петров. Очаква се прага на къщата да прекрачи и цялостен боеприпас от плеймейтки.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР