Дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски – Калина Муньос се

...
Дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски – Калина Муньос се
Коментари Харесай

Калина Муньос ударила три пъти човек, който се опитал да я задържи

Дъщерята на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски – Калина Муньос се държала нападателно и  блъснала три пъти чиновник на хотел „ Мура “ на Боровец, който се опитал да я задържи в събота. За това осведоми Нова ТВ. Медията се базира на наемателя на хотела, който подал сигнал до полицията, че  Калина е използвала алкохол.

Бях в Самоков, когато чиновници ми се обадиха, че пияна дама е блъснала бариерата и две кашпи. И са я задържали. Аз дойдох на място дружно с полицията, споделя мъжът.

Разхождаше се боса, нямаше документи. Полицията я питаше за име и ЕГН, тя им отвърна, че имала ЕГН, само че не го знаела, добави наемателят на хотела. Калина опитвала да заплашва служителите на реда с телефонни позвънявания, твърди той.

Мъжът опроверга изказванията на камериерката от двореца „ Царска Бистрица “ Величка Петрова, която твърди, че Калина била ударена, с цел да й вземат ключа от колата.

Според мъжа Калина, за която стана ясно, че е била с 1,5 промила сега на злополуката, в началото отказала и да даде тест за алкохол. Впоследствие пък не духала мощно в дрегера. А служителката от двореца й давала кисели млека, с цел да повлияят на концентрацията на алкохол.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР