Дървото на живота е подходящ подарък за вашите бизнес партньори

...
Дървото на живота е подходящ подарък за вашите бизнес партньори
Коментари Харесай

Кои цветя ще ви донесат здраве и благополучие през 2024-а?

Дървото на живота е подобаващ подарък за вашите бизнес сътрудници
Ако желаете да се радвате на хармонична и уютна среда, можете да употребявате няколко хитринки. Една от тях е да внесете в жилището или на работното си място растения, които ще ви оказват помощ да се чувствате по-добре.

Кои цветя ще ви донесат здраве и благоденствие през тази година?

Ето няколко оферти:

Алое вера и жасмин

Най-спокойно можем да кажем, че в случай че желаете да се чувствате добре, да сте здрави и мощни, би трябвало да обърнете внимание на качествения и пълностоен сън. В градската среда обаче това е много мъчно. Ето за какво, в случай че не се наспивате добре, един от естествените способи сами да се успокоите и да се унесете безпроблемно е да поставите растение от алое вера или жасмин в саксия до леглото си. Алое вера създава О2 през нощта, като по този начин се бори с безсънието и може да усъвършенства цялостното качество на съня; до момента в който цветовете на жасмина имат гальовен мирис, който може да успокои тялото ви. 

Спатифилум 

Това наситенозелено растение с луксозни ярки бели цветове ще усили просперитета ви, защото доста усъвършенства качеството на въздуха в пространствата, оказва помощ за попречване на астма, главоболие, хронични болести и други. Спатифилумът прави всичко това, като в същото време е превъзходен за офиса ви. Той ще ви помогне да си създадете чувство за успокоение по време на забързания ден. Ако пък го поставите в спалнята си, той ще ви обезпечи чувство за успокоение и спокоен сън. Спатифилумът е съвършен за подарък. 

Зелена Лилия 

Растенията от типа Chlorophytum comosum са извънредно лесни за развъждане, не изискват непрекъснато внимание и цъфтят без да изискват особени грижи. Те имат тесни листа, които неясно припомнят на паяци. Изследване на НАСА открило, че този тип растения могат да работят като натурален въздушен филтър за понижаване на замърсителите във въздуха. Проучването посочило, че паякообразните растения са премахнали 95% от токсичния формалдехид от въздуха (който бил запечатан в резервоар от плексиглас за интервал от 24 часа). Ето за какво, в случай че желаете да се радвате на по-добро здраве, зарадвайте себе си или близки като им подарите зелена лилия. 

Дървото на живота (Красула, crassula ovata)

Дървото на живота е доста известен амулет за шанс в Азия. За него се счита, че задейства финансовата сила. Този хубав сукулент има живи зелени листа, символизиращи напредък и възобновяване (наподобяващи монети от нефрит, знак на благосъстояние и просперитет). Това растение е обичаен подарък за бизнес сътрудници и доста шефове на компании го слагат покрай входа на работната постройка или на югоизток, с цел да донесе разцвет и триумф.

Бамбукова палма и демонски бръшлян 

Според едно изследване съществуването на растения на бюрото може да увеличи равнищата ни на работливост денем. Ако желаете да освежите пространството, където работите вкъщи, можете да поставите някои растения до вашия преносим компютър, маса или на перваза на прозореца. Бамбуковата палма е известна със способността си да се бори със замърсяването на въздуха в затворени пространства, като предизвиква избистрянето на мислите и оказва помощ за по-лесно дишане. Друго уместно растение за офис е дяволският бръшлян, който отстранява токсините от въздуха и всмуква неприятните миризми.

източник: az-jenata.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР