Държавният шампион в зала Александър Донски се класира за полуфиналите

...
Държавният шампион в зала Александър Донски се класира за полуфиналите
Коментари Харесай

Донски достигна полуфиналите в София

Държавният първенец в зала Александър Донски се класира за полуфиналите на 14-ото издание на шампионата по тенис " Амбинор Къп " в София с награден фонд 2500 лв.. Поставеният под номер 3 Донски отстрани петкратния първенец и пети в схемата Тихомир Грозданов, който се отхвърли при 0:5 гейма в първия сет поради контузия.

Така 30-годишният Грозданов, който взе участие с " уайлд кард ", пропусна опцията да стигне за десети път до финала в конкуренцията на алените кортове на Търговска колегия " Левски " в Борисовата градина. Донски чака спечелилия от мача сред лидера в схемата Александър Лазаров, който водеше с 6:2, 6:5 против номер 6 Пламен Милушев, преди мача да бъде пресечен поради дъжд.

В другия полуфинал ще се срещнат третият подложен Златан Палазов и седмият Мартин Илиев. Палазов се оправи с Ивайло Керемедчиев с 6:1, 6:4, а Илиев надви над номер 2 Мартин Димитров с 6:3, 6:4.

Валежите в София объркаха съществено днешната стратегия, като срещите започнаха с три часа и половина забавяне в 13.30 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР