Държавният секретар на САЩ изказа днес съболезнованията си на гражданите

...
Държавният секретар на САЩ изказа днес съболезнованията си на гражданите
Коментари Харесай

Блинкен изказа своите съболезнования на гражданите на Северна Македония и България

Държавният секретар на Съединени американски щати изрече през днешния ден съболезнованията си на жителите на Северна Македония и България за загубата на доста животи при автобусна злополука край София и пожара в дом за остарели хора в България.

„ Държавният департамент и американският народ показват дълбоките си съболезнования на жителите на Северна Македония и България за трагичната загуба на живот при днешната автобусна злополука и вчерашния пожар в дом за остарели и немощни хора. Нашите сърца са с всички опечалени и желаем на ранените бързо възобновяване “, написа Блинкен в Twitter.
Започва процедура за лишаване на разрешителното на " Беса транс "
Македонското министерство на превоза и известията стартира процедура по отнемането на разрешителното на " Беса Транс “ - компан...

Автобус с македонска регистрация, прибиращ се от Истанбул, се възпламени тази заран в три часа през нощта на автомагистралата София-Благоевград, край село Боснек., в това число 12 деца, а седем бяха ранени.

Пожар, който през вчерашния ден погълна дом за остарели хора в село Рояк, и, някои от които се задушиха от дима, заяви по-рано почитан чиновник на българското Министерство на вътрешните работи.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР