Държавната дума на Русия започна пленарно заседание, на което се

...
Държавната дума на Русия започна пленарно заседание, на което се
Коментари Харесай

Държавната дума на Русия обсъжда признаването на ДНР и ЛНР

Държавната дума на Русия стартира пленарно съвещание, на което се чака да бъде подкрепено решението на президента Владимир Путин да признае самопровъзгласилите се Донецка и Луганска национална република в Украйна за суверенни и самостоятелни страни.

Няма никакво подозрение, че депутатите в Думата (долната камара на Народното събрание – б.р.) ще гласоподават решението на президента и ще ратифицират подписаните от него с водачите на непризнатите републики контракти за дружба, съдействие и взаимопомощ.

Председателят на Думата Вячеслав Володин прикани петте парламентарни фракции единомислещо да поддържат дейностите на президента:

„ С вчерашното си решение нашият президент спря войната, филантропичната злополука, клането. Въпросът не е в териториите, става дума за живота и здравето на милиони жители. Да, глобите ни пречат да се развиваме, само че те по този начин или другояче щяха да бъдат въведени “.

Очаква се още през днешния ден документите да бъдат одобрени и от Съвета на федерацията (горната камара на парламента). Договорите с Русия бяха утвърдени тази заран и от парламентите на самопровъзгласилите се ДНР и ЛНР. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР