>Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера

...
>Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера
Коментари Харесай

Нека помогнем! Събират пари за лечението на малкия Антонио с благотворителен концерт

> Държавна опера Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Държавна опера Бургас Събития в обекта:Концерт на Райна Кабаиванска и най-хубавите й ученици19:00/01.10.2018Виж всички 3 събития в Държавна опера БургасС благотворителен концерт продължава акцията за събиране на средства за лекуването на 10-годишния Антонио от Бургас. Той ще се организира на 11 октомври от 18:00 часа в Държавна опера - Бургас. В момента се прецизира кои реализатори ще се включат в самодейността. Билетите ще са с цена 10 и 20 лв..

От няколко години Антонио страда от мултикистичен израстък на ляв насрещен лоб. През февруари тази година доктор Герганов от неврохирургичния институт INI Хановер преглежда момчето и предлага, поради местоположението и възрастта на детето, туморът да бъде отстранен оперативно. Стойността на интервенцията е 50 382 евро. Родителите са подали заявление във фонда за лекуване на деца за финансиране на лекуването, само че досега не е получен отговор, заради което е стартирана дарителска акция.

До момента е събрана дребна част от нужната сума.

За събирането на средства за лекуването на Антонио е открита банкова сметка:

IBAN BG44BPBI79374026270301

BIC: BPBIBGSF Пощенска банка

Кутия за дарения е сложена на партера в Община Бургас.

Средства се събират посредством дарителски есемеси на номер DMS ANTONIO на номер 17 777 (За клиенти на Telenor, VIVACOM и A1).
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР