Държавите-членки на Европейския съюз, се споразумяха да наложат санкции на

...
Държавите-членки на Европейския съюз, се споразумяха да наложат санкции на
Коментари Харесай

Членките на ЕС искат санкции на руския бизнесмен Роман Абрамович

Държавите-членки на Европейския съюз, се споразумяха да наложат наказания на съветския предприемач Роман Абрамович поради обстановката в Украйна, оповестява Ройтерс, базирайки се на дипломатически източници.

Санкциите против Абрамович са били импровизирано утвърдени на среща на Европейски Съюз в неделя. Според Ройтерс, за през днешния ден са планувани спомагателни разисквания на ограничаващите ограничения против съветски предприемачи.

Абрамович, който към този момент е включен в листата на глобените лица в Обединеното кралство, е португалски жител. Това значи, че Лисабон може да се въздържи от заледяване на активите му и от налагане на възбрана за пътешестване.

По-рано вестник " Файненшъл таймс " се базира на източници, съгласно които Абрамович е в листата с 15 лица, против които се обмислят ограничаващи ограничения.

ЕС обмисля и спомагателни стопански наказания против съветски държавни компании, работещи в авиационния и корабостроителния бранш. Според двама източници на вестника, осведомени с разискванията на политиката на наказания, се обмислят възбрана на рейтинга на съветските банки, възбрана на вноса на артикули от черни метали и на нови вложения в съветския енергиен бранш, както и ограничавания върху износа на първокласни артикули.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР