Държавата днес не се нуждае от предсрочни избори. Не сме

...
Държавата днес не се нуждае от предсрочни избори. Не сме
Коментари Харесай

Цветанов: Не видях визията на БСП за Европа

Държавата през днешния ден не се нуждае от предварителни избори. Не сме мислили в посока на програмно държавно управление. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, разяснявайки словото на Ахмед Доган.

Той не счита, че обединението може да се “самовзриви”. По думите му във всяка една коалиция има напрежение. Според него обаче, има тематики, по които могат да се обединят всички политически сили. Той изрази подозрение, че през днешния ден Румен Радев е кадърен да направи надпартиен длъжностен кабинет, в който да не търси някакъв реваншизъм. Много са политиките, които успяхме да реализраме. Успешното председателство през 2018 година е безапелационен триумф, сподели Цветан Цветанов.

Българска социалистическа партия направиха избор на съмнение преди, след и по време на престедателството. Това беше саботиране на България, сподели още той. В политиката първоначално, когато влязох, едва ли щях да работя по този метод, само че когато си натрупал опит разбираш, че политиката е обвързвана с доста взаимни отстъпки. Винаги би трябвало да гледаш страната да е над всичко. По комплицирано е да се работи в съдружен формат. Обединени патриоти това което мислят, това приказват, докати Реформаторският блок, едно мислеха, друго говореха, разяснява Цветанов. Не видях визията на Българска социалистическа партия за Европа, сподели Цветанов.

Той си пожела здраве, консенсус и повече човещина за идната 2019 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР