Дариус Джаксън отвърна на искането за ограничителна заповед за домашно

...
Дариус Джаксън отвърна на искането за ограничителна заповед за домашно
Коментари Харесай

Дариус Джаксън отвърна на твърденията за малтретиране на Кеке Палмър, твърди, че актрисата е била „основният агресор“ във връзката им

Дариус Джаксън отвърна на настояването за ограничаваща заповед за домашно принуждение на Кеке Палмър, потвърждавайки, че актрисата е „ главният агресор “ във връзката им.

Фитнес треньорът подаде нови правосъдни документи, получени от Page Six, в петък, и твърди, че звездата от „ Не “ е „ взел участие в обидно държание “ и го е подложил на „ физическо и вербално принуждение “.

Джаксън твърди в документите, че Палмър го е „ блъснал “ в лицето „ на празненство за рожден ден “ на 20 август 2021 година и се твърди, че го е задушил и блъснал по време на свада на 28 февруари 2022 година

Той също по този начин твърди, че 30-годишният Палмър го е ругаел, наричайки го с имена като „ кучка, пънкарски гъз и загубеняк “, до момента в който тя е била в нетрезво положение.

Джаксън, който съобщи в новите документи, че живее с майка си, търси взаимно правно и физическо настойничество над техния 10-месечен наследник Лео.

Представителите на Палмър не върнаха неотложно настояването на Page Six за коментар.

Палмър получи краткотрайна ограничит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР