Дарителството има дълбоки традиции у нас. Българинът е дарител по

...
Дарителството има дълбоки традиции у нас. Българинът е дарител по
Коментари Харесай

Да се научим да даряваме, призова президентът Радев

Дарителството има дълбоки обичаи у нас. Българинът е донор по дух и по съвест. Това съобщи президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила по време на връчването на премиите "Най-голям корпоративен донор 2017 ", съобщи репорер на Novini.bg.

Компаниите, които се отличават, поддържат значими за страната дела. Днес в нашето динамично, забързано време имаме потребност да се обръщаме към този дарителски жест. Той е симптом за хуманните полезности в едно общество, съобщи Румен Радев.

Благодаря за избора да развивате културата на корпоративно-социалната отговорност, обърна се президентът към присъстващите посетители, представители на отличените компании.

За мен е радостно, че довечера тук са и учители, и възпитаници от форума "Научи се да даряваш ". Не е значимо единствено да предоставяш финансови средства, а е въпрос и на просвета на даряване, сподели Радев.

Президентът отличи с почетна грамота българо-учителски конгрес "Научи се да даряваш ". За мен е чест да бъда хазаин на този значим урок - урокът на даряването, сподели президентът.

За 12-та поредна година състезанието на българско-дарителски конгрес "Най-голям корпоративен донор " отличава фирмите в Канада, които влагат в значимо публични дела. Наградите са в 9 категории - количествени и качествени. Тази година церемонията е с фокус върху образованието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР