Дарън Осборн, известен с прякова Убиеца от джамията, е пребил

...
Дарън Осборн, известен с прякова Убиеца от джамията, е пребил
Коментари Харесай

Убиец на мюсюлмани преби жестоко в затвора ислямски педофил с виковете: "Ши*ан Алах Акбар"

Дарън Осборн, прочут с прякова Убиеца от джамията, е пребил грубо мохамеданин педофил в пандиза, крещейки "Ши*ан Алах Акбар ".

Крайно десният терорист Осборн, който лежи доживотна присъда за това, че умъртви един човек и рани 12 други, блъскайки буса си в джамия, постанова до безсъзнание изнасилвача на деца Тарик Ислам.
 Darren Osborne beat up a Muslim paedophile in Wakefield Prison
Дарън Осборн  Child rapist Tariq Islam, 35, of Leeds, is now on a different prison wing

Изнасилвачът на деца Тарик Ислам

"Осборн изпадна в яд. Ако надзирателя не бе стигнал на време до него, Ислам можеше да бъде погубен. Той окрещя орталъка, крещеше "Шибан Алах Акбар ". Имаше кръв на всички места ", споделя източник.
След побоя Ислам е имал потребност от незабавна здравна помощ.

Расистът Осборн бе наказан на отнемане от независимост, откакто в хода на процеса против него бе открито, че той се е радикализирал, гледайки ефирен сериал, отдаден на азиатците, които изнасилват деца във Англия.

Ислам и бащата на 4 деца Осборн излежават присъдите си в пандиза "Уейкфилд ", който е "дом " на някои от най-опасните нарушители на Острова.

Затворът в Западен Йорк е именуван още "Имението на чудовищата " поради своите "най-издирвани посетители ".

Осборн бе опандизен, откакто по време на делото стана ясно, че той се е хвалел "как желае да нанесе колкото се може повече вреди " по време на офанзивата си по джамията през 2017 година.



51-годишният Макрам Али бе погубен при офанзивата, до момента в който други девет бяха ранени, когато Осборн забил буса си в посетителите на храма, които са си тръгвали от късната молитва по случай Рамадана.

Осборн отхвърля обвиняванията, като твърди, че за всичко е отговорен мъж на име Дейв.

Според прокурора Джонатат Рийс обаче Осборн е "нападнал мюсюлманите поради безкрайната си ненавист по отношение на тях ".

35-годишният Ислам е наказан на 13 години отнемане от независимост, откакто дружно с бандата си от 10 души напили с алкохол и изнасилили 12-годишно момиче мюсюлманка.

Все още не е ясно по какъв начин Осборн се е докопал до Ислам. Педофилите и изнасилвачите постоянно са отделени от другите пандизчии в по този начин наречените "килии за уязвими хора ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР